Zaterdag 30 juni 2018 - Het was prachtig weer. Een aantrekkelijk onderkomen. Een reünie commissie die er werk van had gemaakt. Meerdere familieleden overgekomen uit Canada. Weinig redenen om thuis te blijven. Zou je zeggen. Toch was dit bepaald niet de meest drukke reünie die ik ooit bezocht heb. Laten we het er maar op houden dat het toeval was. En geen tendens.

Allard heeft nog geprobeerd wat foto’s te maken. Zoals wel vaker op zonnige midzomerdagen was het licht weer keihard. Maar met wat zoeken en bijsnijden kon ik er toch nog wel wat bruikbaars uithalen. Graag leg ik menselijke interacties vast. En als het even kan, niet vanuit het standaard perspectief. Met instagram plaatjes kunnen we tegenwoordig het kanaal dempen. Nu moet ik zeggen dat die Kolkmensen me wat website kopij betreft vaak flink teleur stellen, wat het aanbieden van fotogenieke snapshotjes betreft wordt weer veel goed gemaakt. Zodat ik een volgende keer mijn camera maar weer mee zal nemen. (Allard)

De opmaak is wat anders dan in voorgaande versies. De thumbs zijn ondergebracht in drie kolommen. Aanklikken resulteert in een grotere versie van de foto's. De verticale scrollbalk zal gebruikt moeten worden. De meeste namen zijn ingevuld. Handig voor minder frequente bezoekers die zich afvragen "wie is wie ook alweer?"

Foto Allard Foto Allard Foto Allard